Top 10 - 2015 - a hetedik

Elég sok gyengém van, ha sminktermékekről van szó, de a pirosítókat, bronzosítókat különösen szeretem, és bizony hamar elcsábulok egy-egy kellemes, ilyenemmégpontnincs árnyalat láttán. Az idei nagy kedvencem természetesen a Top10-be is bekerült, ő a Hetedik.

2003183.JPG

Az Estée Lauder 517-es pirosítója - mely a Deep Spice nevet viseli - valóban egy különleges árnyalat. Elég sötét ahhoz, hogy kontúrozhassunk vele, közben elég világos, hogy természetesen üdévé varázsolja az arcot.

De kezdjük a külcsínnel. Praktikus és elegáns mágneses dobozka, amit bátran bedobhatunk a táskába - már ha valaki dobálni szeretne egy ilyen gyönyörűséget. Kinyitható ecset, amit én ugyan nem használok, de azért jó, ha van, és egy jókora tükör, ami segít, hogy egészben lássuk az arcunkat.

A lényeg persze a belsejében van. Ez a megnevezhetetlen barnás-bronzos-sötét máyvás árnyalat egy igazi főnyeremény számomra. Van egy pici fénye, ami még természetesebbé teszi a megjelenést. Remek az állaga, hisz pigmentált, de finoman, fokozatosan lehet építgetni, így nem változok hirtelen bohóccá, ahogy az arcomhoz érintem az ecsetet...

img_6297.JPG

Egyszerűen szerelem-termék. Rengeteget használtam - magamon és másokon is, és még fogom is, ez egész biztos. Az alábbi modellen is remekül mutat, nem? :) Photo: Sallyhateswing, Model: Beuska, Makeup by me

beuska8_web.jpg