Halloween-smink percek alatt - Vámpír ajkak

Nemsokára megint itt van Halloween, az ijesztő kosztümök és arcfestések éjszakája. Sokan utolsó pillanatban döntik el, hogy mégis elmennek egy buliba vagy épp nincs kedvük órákat készülődni, viszont egy gyors, mégis hangulatos sminket szívesen feldobnának indulás előtt. Nos nekik szeretnék segíteni néhány pofon egyszerű, mégis mutatós ötlettel.

Az első egy vámpír-ajakfestés, aminek elkészítéséhez nagyjából 5 percre, egy fekete szemceruzára, egy vérvörös rúzsra (vagy kettőre, egy világosabb és egy sötétebb árnyalatra) és egy fehér arcfestékre lesz szükségetek.

564d2f29dd5b64fc297f34caabe22241.jpg

Lássuk a folyamatot! Elsőként rajzoljátok körbe az ajkakat a külső íven - hogy picit nagyobbnak hassanak - fekete ceruzával (az enyém csillámos volt, de ez nem feltétel :)).

002.jpg

Utána a sötétebbik vörös rúzzsal kezdjétek el kiszínezni az ajkak külső részét.

003.jpg

Az ajkak belső részére jöhet a világosabbik vörös rúzs, és dolgozzátok össze a két színt, hogy szép legyen az átmenet. Én igyekeztem a vérhez hasonló árnyalatokat használni, ha már vámpír ihletésű ez a festés, és pont emiatt nem is matt, de természetesen úgy is elkészíthetitek, illetve a végén extra szájfénnyel is feldobhatjátok, kinek hogy tetszik, illetve mi van otthon.

001.jpg

Ezután jöhet a fehér arcfesték, és megrajzoljuk a két fogacskát az alsó ajakra. És kész is! :)

02_2.jpg

Művérrel igény szerint durvítható :)

Remélem tetszett ez a kis szájfestés, hamarosan jövök a következő sminktippel, még több újdonságért tartsatok velem Facebook-on is!