Drogériás kedvencek

Ismét jönnek a Glamour-napok, így gondoltam összegyűjtöm a kedvenc őszi drogériás sminktermékeimet egy bejegyzésben, hátha valamelyiket ti is kipróbálnátok, és legalább most kedvezményesen be is szerezhetitek őket.

p2_1a1-makeup-cat-banner_v02.jpg

Kezdjük a sort egy primer-rel, méghozzá a Maybelline Baby Skin termékével, mely elvileg pórusösszehúzó és mattító tulajdonságokkal is bír, de a pórusösszehúzásból én nem sokat érzékeltem... Ettől függetlenül mint primer, nekem bevált, valóban mattít, az alapozó is szebben mutat rajta, valamint tartósabbá is teszi a sminket. Eredeti ára 2000 Ft körül mozog, féláron pláne nem rossz választás.

baby-skin-instant-pore-eraser-baziskrems9-300-300.png

Alapozók közül nem igazán van drogériás kedvencem, de egy újdonságot mégis kiemelnék, az Essence Camouflage 2in1 Makeup&Concealert, bár igaz, inkább korrektorként használom, illetve a szemem alá, így viszont nagyon szeretem, aki pedig erős fedésű terméket keres, annak főnyeremény lehet. Főleg 1200 Ft-ért.

essence-camouflage-2in1-make-up-concealers9-300-300.png

Következzen két pirosító. Ősszel a kicsit barnásabb, bordósabb árnyalatokat részesítem előnyben, két termék is van, amikhez szívesen nyúlok. Az egyik a L'Oreal Le Blush pirosítója (az árnyalat pontos nevét nem találom már a dobozán, de egy nagyon jó barnás-vöröses szín), ami egy igazán táskabarát kis termék. A pirosító részt felnyitva egy tükröt és egy kis ecsetet is találunk. Maga a festék megfelelően pigmentált, és van egy kis fénye is, de mégsem csillog-villog, így számomra pont megfelelő. Teljes áron (4000 Ft körül mozog) nem biztos, hogy megvenném, de kuponnal már jobban hangzik.

l-oreal-paris-le-blush-300-300.png

A másik kedvenc az Astor Skin Match pirosító triója, méghozzá a 003 Berry Brown árnyalatban. A 3 szín egyvelege egy tökéletes árnyalatot eredményez rajtam, nagyon szeretem. Ehhez is jár egy ecsetke, bár én ezeket a plusz eszközöket ritkán találom használható minőségűnek. Teljes áron kb. 3000 Ft-ért beszerezhető.

pol_pm_astor-skin-match-blush-roz-do-policzkow-kolor-003-berry-brown-3806_2.jpg

Ha már az arcnál tartunk, highlighterek közül óriási kedvencem még mindig a Lovely terméke, mind a Gold, mind a Silver árnyalatban nagyon szeretem, és rengeteget használom. 800 Ft-ért tulajdonképpen ingyen van, kiváló ár-érték arányú termék, hisz gyönyörű és tartós.

silver-highlighters-300-300.png

gold-highlighters-300-300.png

Jöjjön néhány szemhéjpúder, amik talán kiemelkedőbbek. Mondhatnám szinte az összes Catrice monot, hisz mind nagyon jók, de ezeket talán mindannyian ismeritek, ezért a Max Factor Earth Spirits festékeit említeném itt meg, főleg a 116 Wicked White árnyalatot, mely egy nagyon szép fényes, fehér szín, nagyon jól mutat a belső szemzugban, a szemöldökcsonton, vagy épp highlighterként, egy remekül kihasználható, sokoldalú festék.

untitled_5.png

A L'Oreal Color Appeal szemfestékeivel sem nagyon lehet mellényúlni, legyen szó a sima, chrome vagy platinum verziókról. Nekem az Iced Pink és a Brown Lamé árnyalat van meg, mindkettő jól pigmentált, könnyű vele dolgozni, és gyönyörű fényük van, úgyhogy ezt a termékcsaládot is tudom ajánlani.

l-oreal-color-appeal-chrome-shine-ombre-a-paupi.jpg

Szemceruzák között is találtam két kedvencet. Az egyik a L'Oreal Super Liner Silkissime tus-ceruzája, Brown Temptation árnyalatban, mely már annyira sötét barna, hogy majdnem fekete, és lerobbanthatatlan. Nagyon szeretem, mert nem kenődik, nem potyog, nem kopik, és könnyen használható.

l-oreal-superliner-silkissime-szemhejtus-fekete2s-300-300.png

A másik ceruza a vízvonal kihúzására tökéletes nude szín, méghozzá a Max Factor 090 Natural Glaze kajal-ja. Annyira természetes hatású, én még nem találtam ennél jobb verziót.

max_kohl_090_1.jpg

A ceruzáknál tartva még egy szemöldök-formázó terméket emelnék ki, mely meglehetősen új, és csak a Müllerekben kapható, de annyira jó, hogy mindenképp meg kell említenem, ez pedig a L.O.V.  Browttitude Eyebrow Designer, egy hihetetlenül jó minőségű termék, nagy kedvencem lett, úgyhogy ezt is jószívvel ajánlom.

lov-eyebrow-designer1s9-300-300.png

 Szempillaspirálok közül a jelenlegi drogériás number 1 talán a Maybelline Colossal Volum'Express Smoky Eyes spirálja, dúsít, ível, hosszabbít, ahogy az elvárható. :)

colossal-volum-express-smoky-eyes-300-300.png

 Rúzsok közül a Rimmel Lasting Finish rúzsokért rajongok, főleg a Kate Moss kiadásért (1300 Ft), szép árnyalatok közül válogathatunk, pigmentáltak, és kellemes őket viselni, biztos most is beruházok egy-két darabra.

rimmel-kate-moss-ajakruzs-300-300.png

Semmiképp sem szeretném kihagyni a felsorolásból a Lovely Extra Lasting hosszantartó matt szájfényeit, melyek sajnos már csak kevés helyen kaphatók, de ha valaki még lát valahol, csapjon le rá, mert remek vétel. Ára 700 Ft körül mozog.

dsc_5832u.jpg

Remélem találtatok a felsorolásban valami újdonságot, ami számotokra is érdekes lehet. Ezenkívül rengeteg termék szerepel a kipróbálandó listámon is, úgyhogy majd azokról is írok, ha sikerül beszereznem őket. :) Illetve ha szeretnétek, hogy még a Glamour-napok előtt megmutassam a kívánság listám, akkor azt üzenjétek meg. :)