Avon - 2016 február

Mától rendelhetőek a termékek az Avon februári katalógusából. Ebből szemzgetve hoztam nektek néhány érdekességet és akciót - természetesen a teljesség igénye nélkül, hisz a 216 oldalon hatalmas választékot találtok, de az online katalógusban most is minden termék elérhető. Lássuk!

p000.jpg

A címlapon rögtön egy gyönyörű üvegcsés, új, citrusos-virág illat fogad minket, a Dreams, mely az álmaink követésére buzdít. Szerintem nagyon jól sikerült kis darab, legalábbis ami a külsőt és a mondanivalóját illeti, az illatáról még nem tudok nyilatkozni, de a szilva-rózsa kombináció mindenképp izgalmasan hangzik.

4504123_orig.jpg

Az új parfüm mellett természetesen az eddigiek is kaphatók, némelyik nagyon jó akciós áron, érdemes átböngészni a kínálatot.

Ha már a finom illatoknál tartunk, remek választás lehet egy lazulós estéhez ez az orchideás-málnás habfürdő, mely most csak 499 Ft (250ml). Kár hogy nem tudok illatozó bejegyzést készíteni... :)

14.jpg

Nőnapi kis szettet is választhatunk, ráadásul az imádott SuperShock szempillaspirálom is díszcsomagolást kapott eme jeles alkalomra, hát nem imádnivaló?! Na de ezért mégsem veszem meg az egész csomagocskát...

5.jpg

Viszont ha már a szempillaspirálnál tartunk, a Mega Effects szintén akciós, 1.699 Ft (2.799 Ft) - egyesek imádják, mások nem szívlelik, de akit érdekel, most jó áron juthat hozzá. :)

12.jpg

A Pro+ hosszantartó körömlakkok 20 gyönyörű árnyalatban most féláron, mindössze 699 Ft-ért elérhetőek, nekem ezekből a Naked Truth van meg, és azt imádom, biztos tovább csemegézek - főleg a 6 újabb, kicsit földiesebb színvilágú árnyalat érdekes számomra (Tender, Innocence, Sinful Romance, Desire, Golden Femme, Modern Edge) - persze vannak ennél élénkebb, vidámabb színeik is.  :)

9_1.jpg

Szintén újdonság ebben a katalógusban a matt rúzs kollekció, melynek mind a 15 árnyalata bevezető áron 979 Ft-ért kapható (1699 Ft helyett). Hosszantartó matt hatást, erős fedést és hidratált érzést ígér - ezek ritkán szoktak egyszerre megvalósulni, de hamarosan tesztelem! :)

3.jpg

Akik nem rajonganak a matt rúzsokért, azok az Indulgence csodás élénk színei közül is válogathatnak szintén akciós, 939 Ft-os áron.

10.jpg

Vagy kipróbálhatjátok a 2in1 rúzs- és kontúrceruzát is, mely 5 új, szuperfényes árnyalattal is bővült. Most akciósan 999 Ft mind.

11.jpg

A Luxe sminktermékek egy része is különleges kiadásban jelent meg:

7.jpg

Senses tusfürdők (250ml) mindössze 329 Ft-ért, egy új - gyöngyvirág és alma - illatban is, tényleg mennyei lehet! :)

2.jpg

Újdonság a száraz sampon is, na erre nagyon kíváncsi leszek :) Az öblítést nem igénylő spray 999 Ft-ért vehető most meg.

szaraz_sampon_1349_ft_00067.jpg

Remek tápláló hajápolókat is közel féláron vásárolhatunk, főleg a kétfázisú hajspray tűnik ígéretesnek.

4_1.jpg

A Nutra Effects termékek is mind akciósak, érdemes szemezgetni, ha pedig csak kipróbálnátok az egyik krémet, akkor mintát is kérhettek belőle 69 Ft-ért. Leginkább a gélkrémre vagyok kíváncsi, az smink alá is jó hidratálásként, ráadásul van belőle matt változat is (1299 Ft és 1399 Ft).

13.jpg

Az Anew krémek is nagyon jó áron kaphatók, szinte mindegyik féláron, úgyhogy ha meglepnétek vele magatokat vagy valakit, most tényleg érdemes rá beruházni.

6.jpg

Ha vásároltok a katalógusból, akkor egy terméket (akár 65% kedvezménnyel) választhattok mellé ezek közül. A 10ml-es kis parfümöket imádom, főleg utazáshoz jók, és ez a szórófejes változat, amit sokkal jobban szeretek. Aztán itt van a másik nagy kedvencem, a marokkói argánolajas hajpakolás, ez is szinte ingyen van, érdemes szemezgetni. :)

15.jpg

Ha pedig minimum 5.000 Ft-ért vásároltok a katalógusból, akkor a 10-11. oldalon lévő termékek bármelyikét hazavihetitek 99 Ft-ért.

1_2.jpg

Remélem találtatok érdekes termékeket, de mindenképp nézzétek át a teljes katalógust, hisz sokminden nem fért bele ebbe a bejegyzésbe.

Ha rendelnétek valamit, akkor katt ide! :)

Még több érdekességért tartsatok velem Facebook-on is!