Estée Lauder Liquid compact - a táskabarát alapozó

Egy remek újításra bukkantam az Estée Laudernél, akik a jól bevált Double Wear alapozó után előrukkoltak a Double Wear Makeup To Go elnevezésű kis kompakttal, mely szokatlan módon folyékony terméket rejt. Az újdonságot kifejezetten arra tervezték, hogy mindenhová magunkkal vihessük, az alábbiakban ezt a remek kis útitarsat mutatom be.

el_sku_ypwn66_558x768_0.jpg

A csomagolás az Estée Lauder kompakt púderhez hasonló sötétkék műanyag megoldás, melyben egy tükör és egy szivacs kapott még helyet. A 12ml-es termék 20 árnyalatban elérhető (ára kb. 14.000 Ft). Nem olcsó, de napközbeni sminkfrissítésre vagy egy hétvégi kiruccanáskor remek választás lehet.

estee-lauder-double-wear-makeup-to-go-liquid-compact-2.jpg

Az alapozó gombnyomással adagolható, így elkerülhető, hogy egyszerre túl sok terméket vegyünk fel, valamint frissen tartja a benne lévő anyagot. A könnyű fedéshez egy, a közepeshez két nyomásnyi mennyiség felvitele ajánlott, tehát építhető, de teljes fedést ne várjon tőle senki. Talán ez az egyik legfőbb különbség az eredeti Double Wear-rel szemben.

double-wear-swatches.jpgforrás

Aki komolyabb bőrhibát szeretne eltüntetni, mindenképp használjon hozzá korrektort, vagy válasszon másik alapozót. Akik viszont a könnyedebb fedést részesítik előnyben, szeretni fogják. Az állaga is picit könnyedebb, mint az eredeti üveges változaté, és nem is olyan matt, így inkább a szárazabb és vegyes bőrűeknek ajánlanám, a végeredmény pedig egy hidratált, egészségesen fénylő, természetes megjelenésű arc lesz, mely 8 órán át tart.