Színes, vidám fesztivál smink gyorsan

Ha nyár, akkor fesztivál. Ha fesztivál, akkor színek. Az alábbi tippet azonban bármilyen nyaralás, pihenés vagy esti koktélozás alkalmával hasznosítani tudjátok, bármikor, amikor épp nem áll rendelkezésetekre a szivárvány minden színében szemceruza, tus, mégis egy üde, vidám összhatást szeretnétek. Íme!

uj_mappa3_2.jpg

Semmi másra nincs szükségetek, mint valamilyen színes szemfestékre, ami általában 1-2 árnyalatban mindenkinél fellelhető, és egy benedvesített ferde- vagy tusecsetre. Fontos, hogy ne csöpögjön a víz belőle, mindenképp itassátok fel, mielőtt a festékhez értek vele. Az így felvitt festék jóval intenzívebb, ahogy azt itt is láthatjátok:

07_1.jpg

Mindegyik árnyalatból a jobb oldali vonalat nedves, a baloldalit száraz ecsettel húztam.

Ha még tartósabb eredményt szeretnétek, akkor sminkfixálóval is nedvesíthetitek az ecsetet, lerobbanthatatlan lesz a végeredmény. :) Ezek után nincs más hátra, mint az alsó és felső pillasorba egy-egy vékony vonalat húzni a szem külső sarkáig, vagy akár tovább, tusvonalként, ahogy én is tettem. Egy kis szempillaspirál, szájfény vagy ajakápoló, és már indulhattok is!