Egy újabb ragyogó LE a Catrice-től: soleil d´été

Július közepe-vége felé érkezik egy újabb elegánsra sikeredett Catrice trendkiadás a napsütötte ragyogás szerelmeseinek, ez pedig a soleil d'été, mely csak remélni tudom, hogy élőben is olyan izgalmas lesz, mint amilyennek a képeken tűnik.

catrice_soleil_dete_2017_moodpicture_1493196794.jpg

Paletta nélkül nincs is igazi LE, így kezdjük ezzel! Gyönyörű csomagolás (az arany-fekete kombóval nem nagyon lehet mellé lőni), belül praktikus tükör, jól kihasználható 5 színt találunk benne, a mattól a metálosan fénylő árnyalatokig, garantáltan sikeres recept egy a mindennapokban jól kihasználható palettához. Már csak a pigmentáltsága kérdéses, kíváncsian várom a megjelenését...

uj_mappa_4_1.jpg

A palettánál sokkal izgalmasabb számomra a 2 árnyalatban érkező szemhéjfény, igazi újdonság a márkánál, melyekkel igazán friss és izgalmas sminkeket alkothatunk. A világosabb a 01 - Sun Kissed Miss, a sötétebb pedig a 02 - Metal Tantation.

uj_mappa_4_2.jpg

Ha nem lenne elég a napsütésből (és abból sosem elég :)), akkor két bronzosító termék közül is választhatunk. A pipettás üvegcse egy bronzosító szérumot rejt (Instanned Complexion), de választhatjuk a természetes napcsókolta hatás eléréséért az Each And Every Sun darabot is.

uj_mappa_4_3.jpg

Természetesen az eddigi ragyogást is lehet még fokozni, például a Gentle Sun Glow highlighterrel, valamint itt a Golden Sun-Bath is, mely egy aranylóan fénylő ajak-dúsító. 

uj_mappa_4_4.jpg

De hogy színt is adjunk az ajkaknak, következzen 3 metálosan fénylő rúzs, igazán gyönyörű nude árnyalatokban. 01 - Nude Metal Mood (bal alsó), 02 - Meet Metal (felső sorban), 03 - Brown Sundown (jobb alsó)

uj_mappa_4.jpg

Hogy tetszik ez a napsütötte kollekció?