Essence LE: Next stop summer

Sebesen közeledik a nyár, mi sem mutatja ezt jobban, mint az egyes márkák vakációs trendkiadásai. Ebben a bejegyzésben az Essence "Next stop summer" darabjait láthatjátok.

header_essence_pm_next_stop_summer_2017_1486999894.jpg

A körömlakkok igazán romantikusra sikeredtek, imádom ezt kis a virágdíszt:

aprilis.jpg

A színek is derűsen nyáriasak, elnevezésük balról-jobbra: 04 no hurries, no worries; 02 vacation mood on; 03 made for sunny days; 01 fun is where you are.

A körmöknél maradva találunk egy fényes fedőlakkot is (01 be someone's sunshine today), rengeteg féle utazással kapcsolatos körömmatricát és egy körömlakk tartót is, aminek a pontos működését és egyáltalán az értelmét még nem sikerült megfejtenem, de majd alaposan megvizsgálom közelebbről...

aprilis1.jpg

Egy wet&dry palettát is készítettek, melyet szemfestékként és tusként egyaránt használhatunk, egy jól kihasználható alapdarab lehet utazáshoz.

ess_nextstopsummer_wetdryeyeshadoweyelinerpalette_1486998995.jpg

Két színváltós rúzs is helyett kapott a kollekcióban, valamint az ajkak védelmére is gondoltak egy 20 SPF-es fényvédővel. A rúzsok kódja: 01 i wish i was a mermaid; 02 little miss sunshine

aprilis2.jpg

Végül érkezik még egy "01 here comes the sun" névre hallgató bronzosító és ragyogást kölcsönző airbrush termék, mely testre és arcra egyaránt használható. Találunk még mattító lapocskákat (01 ticket to anywhere), melyek egy forró nyári napon smink-mentők lehetnek, és egy bőrönd dekorációs kiegészítő is helyet kapott a limitált kiadásban. 

aprilis3.jpg

Szerintem jópofa kollekció, nektek hogy tetszik?