A legjobb beauty adventi kalendáriumok - 2016

Vészesen közeledik az idei karácsony, mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy elkezdődtek az adventi kalendáriumok árusításai illetve előrendelései, ilyenkor pedig igen csak résen kell lenni, ha valaki szeretne megkaparintani egy számára kedves darabot, hisz pillanatok alatt ki is árusítják őket.

adventcalender2016_with_products_zpsvlfqysht.jpg(L'Occitane)

Vannak márka-specifikus kalendáriumok, amik akkor jók, ha imádod az adott márkát, és szívesen használsz tőlük mindenféle terméket, így aligha érhet csalódás, de akkor is jó választás lehet, ha egyáltalán nem ismered, de szívesen kipróbálnád kisebb-nagyobb mintákon, termékeken keresztül.

Vannak olyan darabok is, amelyek több márka termékeit rejtik, ha nincs kedvenc márkád, vagy kíséreletező típusként nyitott vagy az újdonságokra, akkor ez lehet számodra a jó választás.

Vannak 12 és 24/25 darabos kalendáriumok is, az árak is eléggé tág intervallumban mozognak. Azért bemutatok egy igazán luxus darabot is - érdekességként. Mindegyikre jellemző egyébként, hogy a termékek értéke az ár kb. 3-4-szerese, így azt gondolom, ráfizetni nem nagyon lehet, és természetesen ne feledkezzünk meg a legnagyobb pozitívumról, a minden napra jutó bontogatás és meglepetés öröméről.

Mivel a többség nálunk nem kapható, beteszem a linket is, ahol rendelhető (lesz), természetesen a szállítási költségek eltérőek lehetnek és hozzáadódnak az árhoz. Lássuk!

Lookfantastic Advent Calendar

11194782-1044422909357360.jpg

Nem véletlenül kezdem vele a sort, azt hiszem, hogy az egyik legjobb kalendárium, ami elérhető.

Ára 70 £, ami nem olcsó, mindezért viszont több mint 300 £ értékben(!) találunk benne termékeket, kis és normál méretűeket egyaránt. Van benne egy 4 részes paletta, mely önmagában 35 £-ot ér, nem beszélve a rengeteg minőségi arc, haj és testápolási termékről. Aki szereti a jó minőségű termékeket, annak főnyeremény. Ráadásul ingyen szállítanak Magyarországra. Előrendelni most lehet, pillanatok alatt kifogynak majd ezek a kalendáriumok, az biztos.

Ha valaki biztosra akar menni, itt talál egy bejegyzést a benne lévő termékekről, de vigyázat, így oda lesz a meglepetés... SPOILER

House of Fraser Exclusive advent Calendar

gallery-1475253662-beauty-advent-calendars-2016-house-of-fraser.jpg

24 saját márkás - Colour Couture terméket rejtenek az ablakok, elsősorban smink - rúzs, szájfény, szemfesték mono és trio, szempillaspirál, tus, glitteres tus, pirosító, mini kabuki ecset - és néhány körmös darabot - lakk, matrica és egyéb díszítő elemek.

Ára: 25 £ - szállítanak Magyarországra is. 

Benefit 12 napos kalendáriuma

benefit-advent-calendar-2016.jpg

Akik szeretnék kipróbálni a méltán híres Benefit termékeket, azoknak lehet jó ez a 12 kis utazó méretet tartalmazó kalendárium, melyek között olyan klasszikus is helyet kapott, mint a Hoola bronzosító.

Ára: 34,50 £ - így sem olcsó, de a termékek értéke nagyjából a duplája. Sajnos a Benefit nem szállít Magyarországra, de még vadászom a beszerzési lehetőséget... de nem akartam kihagyni a felsorolásból, mert annyira helyes kis darab. :)

Boots No7 Advent Calendar

boots-no7-advent-calendar-2016.jpg

Az egyik személyes kedvencem idén, 25 smink és bőrápolási termékkel. Aki nem ismeri a No7 márkát, de szívesen kipróbálná, itt a lehetőség.

Ára: 40 £, az értéke viszont több mint 150 £. Szállítanak Magyarországra is. Hamarosan elérhető...

Szintén a Boots-nál lesz kapható a következő kalendárium:

Your Beauty Fairytale Come True Advent Calendar 2016

luxury-beauty-your-beauty-fairytale-come-true-advent-calendar-2016-boots.jpg

  Mondanom sem kell, odáig vagyok meg vissza... rengeteg Lancome, Victor&Rolf, Ralph Lauren és YSL terméket találhatunk a csomagban, sminkek, krémek, illatok, minden, mi szem-szájnak ingere... A termékek azonban nem teljes méretűek, így az ára kicsit húzós, de high-end kedvelőknek így is remek vétel.

Ára: 85 £

Még mindig a Botts-nál maradva jöjjön a Clarins kalendáriuma!

clarins-advent-calendar-2016.jpg

A márka kedvelőinek tudom ajánlani, a 95 £-ért sokféle terméket kapunk.

Ne feledkezzünk meg a NYX kalendáriumáról sem, mely október 21-től lesz megvásárolható. 24 csodás, ajak és szemre való terméket rejtenek az ablakok.

boots-nyx.jpg

Különösen tetszik ez a sminkestáskát idéző megjelenés, szerintem nagyon jópofa. Ára: 60 £

Végezetül jöjjön egy igazán luxus darab, amit szívem szerint meg is vennék, de ennyiért azért mégsem, pedig imádom Charlotte Tilbury-t :)

Charlotte's World of Legendary Parties Advent Calendarcharlotte-tilbury-advent-calendar-2016.jpgMár a csomagolása is gyönyörűséges, emellett pedig 12 legendás terméket találunk a kalendáriumban, azoknak is többnyire a mini változatát, mindezt 150 £-ért, bár kétségtelenül így is megéri, úgyhogy ha valaki beszerzi, mesélje el, hogy milyen :)

Ráadásként pedig jöjjön egy igazán csajosra sikeredett kalendárium a Feelunique-tól.

feelunique.jpgA 12 terméket rejtő kalendárium ára 30 £, és november 3-tól elérhető.

Emellett itthoni üzletekben is érdemes nyitott szemmel járni, a L'Occitane-nek, a The Body Shop-nak, a Lush-nak, a Bomb Cosmetics-nek tavaly is remek kalendáriumai voltak, talán most sem kell nélkülöznünk őket, emellett az Essence is előrukkolt egy cuki kocka alakú meglepetés-dobozzal, ami nem tudom, hogy nálunk is kapható lesz-e, de hátha... emellett a Douglas, Müller és hasonló parfümériákban is bele lehet botlani érdekességekbe, ha látok valamit, arról úgyis beszámolok. :)

essence-holiday-2016-advent-calendar.jpg