L.O.V. - egy lehengerlő találkozás

Mint már bizonyára olvastátok és láttátok itt-ott, egy új német márka debütált a hazai Müllerekben (üzletlista), így amint lehetőség adódott, össze is ismerkedtünk :) Nem szeretnék hosszasan ömlengeni, de hamar levett a lábamról, egyik ámulatból estem a másikba... egy szó, mint száz, az első tesztek azt mutatják, hogy valóban minőségi, tartós és mutatós termékek várnak ránk, nem igazán lehet mellé nyúlni, csak a zsebünkbe érdemes. De lássuk a kínálatot!

dsc_0480.JPG

A választék nem olyan hatalmas, hogy ne lehessen kiigazodni a termékek között, viszont van minden, amire szükség lehet, a mennyiség helyett érezhetően a minőségen van a hangsúly. Kezdjük az arcra való kencékkel!

dsc_0481.JPG

Elsőként az olajmentes, hosszantartó alapozón akadt meg a szemem, mert olyan hatalmas kiszerelésnek tűnt, pedig normál 30ml-es, talán az üveg miatt csalóka. Nagyon jól fed, mégis könnyed az állaga, zsíros és normál bőrűeknél nyerő lehet, mindezt 3999 Ft-ért. Ez 6 árnyalatban kapható, míg a 4 árnyalatban elérhető The Undressed hidratáló alapozó a száraz bőrűeknek lehet érdekesebb, ebből 3299 Ft a 30ml-es kiszerelés.

dsc_0482.JPG

A termékek között korrektor szérumot (3299 Ft), tollat (2999 Ft) és 4 darabból álló kontúrozó palettát (4299 Ft) is találunk, bőrhiba nem marad fedetlenül... Nem hiányoznak természetesen a bőrtökéletesítő (4299 Ft) és mattító (3299 Ft) primer-ek sem, valamint fixáló púdert (3999 Ft) és púderalapozót is találunk a kínálatban.

03_2.jpg

Az alapozáson túljutva válogathatunk a bronzosítók (2999 Ft), pirosítók (2299 Ft) és szebbnél-szebb mono szemfestékek (1999 Ft) közül, de 3 csodálatos paletta (4999 Ft) is próbálja rabul ejteni a szívünket. Talán mondanom sem kell, hogy a színek tényleg szemet gyönyörködtetőek és pigmentáltak, nem egyszerű a választás...

dsc_0484.JPG

Mindegyik mono szemfesték kis applikátorral érkezik. Talán a színek itt jobban kivehetők, mint az én fotómon:

09.jpg

Az 5 árnyalatból álló paletták:

13_1.jpg

Emellett számtalan szemceruza, tus és vagy 10-féle szempillaspirál közül is válogathatunk, itt aztán megint mindenki megtalálhatja a szívéhez közel álló formát.

10_1.jpg

11_1.jpg

12_1.jpg

A szemöldök termékek is igazán meggyőzőek, választhatunk komplett palettát, gél-szérumot, vagy épp tartós szemöldökceruzát. Ez utóbbit a mindennapokban tesztelem jelenleg, jövök majd róla részletesebb beszámolóval, mert megérdemli. Lerobbanthatatlanul tartós, nagyon jó és könnyű vele dolgozni, még a hozzá tartozó kis kefe is remek - úgy tudok örülni az ilyen apróságoknak, amikor valami nem csak dísznek van, hanem használható is. 4 árnyalatban kapható, 1999 Ft-ért, bátran kijelenthetem, hogy vetekszik bizony sok-sok high-end szemöldöktermékkel... de erről majd később. :)14_1.jpg

Mondanom sem kell, az ajaktermékek közül is voltak, melyek mély nyomot hagytak bennem. Kezdeném a legolcsóbbal, az ajakceruzákkal, melyből mind a 9 árnyalatot be fogom szerezni, most még csak egy jött velem haza, de imádom. Elképesztően tartós, és nagyon jó vele dolgozni, úgyhogy ennyi pénzért (1999 Ft) tényleg főnyeremény. Pici ecsetet is tettek a végére, segítve ezzel is a használatát, megérdemel egy külön bejegyzést...

18.jpg

22.jpg

Az ajakápoló olaj (3299 Ft) és stick (2999 Ft) mellett a mágnesesen záródó rúzsokkal is nagy a szerelem, olyan krémesek, pigmentáltak, tartósak, na és persze csodásak ezek az árnyalatok... íme, mind a 16 éppen hogy csak hozzá érintve a kezemhez...

01_4.jpg

17_1.jpg

Számos rúzst és szájfényt találunk a polcon, érdemes próbálgatni, mert mindenki talál kedvére valót.

16.jpg

15_1.jpg

 A termékek felviteléhez természetesen ecseteket is választhatunk, gyönyörűek egytől-egyig. A szemre való és a kontúrozó ecset ráadásul 2in1. :)

dsc_0485.JPG

Végül de nem utolsó sorban jöjjenek a körmök! Gyönyörű színskáláról (1999 Ft), valamint ápoló és regeneráló termékek közül (2999 Ft) válogathatunk.

20.jpg

19.jpg

21.jpg

 Ennyit a termékekről úgy általánosságban, hamarosan jövök a részletes tesztekkel, addig is írjatok nyugodtan, ha valamire kíváncsiak vagytok, szívesen válaszolok. :) Nektek hogy tetszik a L.O.V.? Szeret, nem szeret, szeret...?