Legjobb őszi sminktrendek a nagyvilágból

Itt van az ősz, itt van újra... bár a forró napok még a nyarat idézik, ideje szemügyre venni 2016 legjobb őszi-téli sminktrendjeit, melyek nem csak a kifutókon mutatnak remekül.

Natúr arc és drámai ajkak

lv.jpg

A sötét romantikus trend megint hódít, Louis Vuitton kifutóján pedig egy mindennapokban is vállalható verziót láthattunk belőle: természetes alapozás, halvány pirosítás, pici szempillaspirál egyszerűségét töri meg a szilva tónusú rúzs és vizes hatású szájfény. Avagy: így varázsolj magadnak egyetlen mozdulattal party-sminket munka után - minden tekintetet vonzani fog...

Ez a trend Dior kifutóján is feltűnt egy szűkebb kör által kedvelt 'olyansötéthogymármajdnemfekete' rúzzsal.

gallery-1457115555-hbz-beauty-pfw-2016-dior-comp.jpg

Saint Laurent punk-hercegnői

gallery-1457517025-hbz-beauty-saint-laurent-clpi-rf16-0284.jpg

A visszafogottnak nem nevezhető fekete füstös szemet, erőteljes, bozontos szemöldök és vibráló narancsos-vörös ajkak teszik még vagányabbá.

Természetes szépség

gallery-1457517322-hbz-beauty-mccartney-bks-m-rf16-4262.jpg

Tökéletes alapozás, natúr ajkak és üde tekintet, Stella McCartney-tól nem is várnánk mást. A titok pedig: a tekintet nyitását a belső szemzug fehér ceruzával való kiemelése még inkább elősegíti. Az eredmény egy természetesen friss megjelenés - mi másra is vágynánk például egy hétfő reggel?!

Ragyogj!

gallery-1457376694-hbz-beauty-giambattista-valli.jpg

Giambattista Valli show-ján Val Garland gondoskodott a minden nőnek kijáró csillogásról. Egy kis ezüsttel (vagy épp arannyal) bármilyen sminket alkalmivá tehetünk. Használhatjuk akár tusvonalként, akár a belső szemzugban vagy a mozgó szemhéj közepén egy kis extra ragyogásért, vagy épp az alsó szempillasor tövében az igazán csillogó megjelenésért.

Éljen a rock 'n' roll!

gallery-1457435351-hbz-beauty-givenchy.jpg

Ha meg kellene neveznem a kedvenc barna árnyalatom, kétségtelenül a Taupe-t mondanám, mely egy szürkés tónusú, izgalmas szín, ami szinte mindenkinek jól áll, és remekül kombinálható más, akár élénkebb árnyalatokkal is, de önmagában is izgalmas megjelenést biztosít. Ezt használta ki Pat McGrath is a Givenchy show-ján, amikor megalkotta ezt a vagány, lázadó sminket. De nem csak ő használta ki a színben rejlő lehetőségeket, Elie Saab kifutóján is visszaköszön a rock 'n' roll életérzés.

gallery-1457259488-hbz-pfw-fw16-beauty-elie-saab.jpg

Visszafogottan vonzó

gallery-1457273309-hbz-pfw-fw16-beauty-nina-ricci.jpg

Bájos, romantikus, friss és fiatalos. Így lehetne pár szóban jellemezni a Nina Ricci bemutatón látott sminket, mely az üde rózsaszínt - biztos, ami biztos alapon - nem csak az orcákon, hanem a szemeken és az ajkakon is beveti. Kötelező elem még a szempillaspirál legalább 2-3 rétegben felvíve a pilák megfelelő kiemeléséért.  

Természetesen laza...

gallery-1457021190-hbz-pfw-2016-beauty-chloe-bks-z-rf16-1393.jpg

Végül jöjjön egy könnyed, természetesen szexinek ható megjelenés Chloé bemutatójáról. Természetesen barna,  alig észrevehető füstös szem, amit az alsó pillasor kissé elmaszatolt fekete szemceruzával történő kiemelése tesz izgalmasan vagánnyá.

/Képek forrása: Harper's Bazaar/