Gosh - 9 Shades To have fun with in LA paletta

A Gosh 9 árnyalatos palettái 4 féle kiadásban kaphatóak, jellegzetes városokhoz kötötték a különféle színösszeállításokat, van itt New York, Los Angeles, Las Vegas és Koppenhága is, gondban is voltam, hogy melyiket válasszam :)

gosh-9-shades-eye-palette-review.jpg

gosh_9_shades_to_be_cool_in_copenhagen.JPG

A 9 Shades To be cool in Copenhagen kapásból egy remek matt paletta, szerencsére hűvösebb és melegebb árnyalatokat egyaránt tartalmaz, így a mindennapokban jól kihasználható alap darab lehet, füstös sminkek szerelmeseinek különösen. Csak azért nem ezt választottam, mert rengeteg szürkés és barnás árnyalatom van már, de sokat tipródtam, hogy vegyem, ne vegyem... :)

gosh-9-shades-shadow-collection-001-to-enjoy-in-new-york_zps9nui1lae.jpg

A 9 Shades To enjoy in New York egy rózsás tónusú paletta - micsoda gyönyörű árnyalatok :) Itt már nem igazán találunk matt darabokat, csak kevésbé fényeseket és metálosan ragyogókat.

gosh_vegas_palette.JPG

A harmadik paletta egy vibrálóan élénk színeket tartalmazó kiadás, mely - minő meglepő - a 9 Shades To play with in Vegas nevet kapta. Ez nem mozgatott meg annyira.

A választásom végül a 9 Shades To have fun with in LA palettára esett.

img_7609.JPG

img_7615u.jpg

 Vakuval fotózva talán jobban átjön a színek élénksége, középen foglal helyet az egyetlen matt árnyalat, de nagyon szépek a kék, a türkíz, és a lilás színek is. Ami különösen tetszik, és a választásomnál döntő volt, az az alsó sor. :) Kicsit zöldes színezetű aranyló árnyalatok, csodás fénnyel, nagyon izgalmasak szerintem. Egyébként 1,3 g festéket kapunk színenként, ami nem kevés, úgyyhogy kitart egy ideig.

Minőségét tekintve picit porzik, de ezzel együtt lehet élni, egyébként könnyű vele dolgozni, szépen lehet satírozni, pigmentált és egész tartós is. A következőkben beszéljenek helyettem a swatch-ok! :)

Alsó sor balról jobbra:

img_7895.JPG

img_7894.JPG

img_7897.JPG

img_7899.JPG

img_7901.JPG

img_7902.JPG

img_7928.JPG

Középső sor balról jobbra:

img_7909.JPG

img_7905.JPG

img_7908.JPG Az egyetlen matt szín a palettán :)

img_7910.JPG

img_7914.JPG

img_7931.JPG

Végül a felső sor balról jobbra:

img_7915.JPG

img_7940.JPG

img_7920.JPG

img_7942.JPG

img_7919.JPG Az aranyló csillámokhoz nem ragaszkodnék, de egyébként gyönyörű árnyalat...

img_7948.JPG

img_7939.JPG A középső színt már be is vetettem egy fotózáson, feketével kombinálva, gyönyörű lett az eredmény...

Összességében remek, jól kihasználható vidám kis paletta, szeretni fogom :) Ráadásul az ára is elfogadható, átszámolva kb. 4000 Ft-nyi Eurót hagytam ott érte a Bipában, itthon valamivel drágább, ahogy tudom, de 9 szemfestékért szerintem egészen baráti ez az ár.

 Még több tesztért, újdonságért tartsatok velem Facebook-on is! :)