Estée Lauder tápláló arctisztító - a téli csodaszerem

A tél mindig próbára teszi az arcbőrömet, bármennyire is krémezem, ezért próbálok már a tisztításához is kímélő, tápláló termékeket használni. A legújabb felfedezettem és remek társam így februárban az Estée Lauder Soft Clean Moisture Rich Foaming Cleanser - egy kifejezetten száraz bőrre ajánlott tápláló habzó arctisztító (az amúgy vegyes bőrömnek nagyon jól esik ez a kis kényeztetés).

img_6639.JPG

Maga az állaga is sűrűbb, krémszerű, nagyon picike (kb. borsószemnyi) mennyiség elegendő az egész arcra, így hónapokig kitart, a nedves arcon átdörzsölve jól habzik, majd könnyű lemosni, utána pedig csak a hihetetlenül tiszta, üde, puha arcbőr és a hidratált, kellemes érzés marad. És az illata is mennyei.

img_6646.JPG

nevtelen_2.jpg

Mint víz a sivatagban, olyan a bőrömnek, úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek, aki egy kis extra arckényeztetésre vágyik, legyen szó esti sminkeltávolításról vagy épp reggeli arctisztításról - mindenképp remekül teszi a dolgát. Száraz, vízhiányos bőrűeknek különösen ajánlom, de a hozzám hasonló vegyes-bőrűek sem fogják megbánni, ha őt választják. Az ára kicsit húzós, de a 125 ml hónapokig kitart, így máris nem kerül többe, mint egy jobb minőségű drogériás termék.