Kedvencek - 2014

Hogy méltón elbúcsúzzunk 2014-től, gondoltam, ideje összeszednem egy képes beszámolóban az idei  kedvenc termékeimet, amelyekről az újévben sem szívesen mondanék le. Hogy a bejegyzés ne legyen azért Háború és béke hosszúságú, így kategóriánként igyekszem csak néhány terméket kiválasztani, a legek legjét :)

Illatok közül a Givenchy Ange ou Démon és az Armani Acqua di Gioia tarolt nálam idén, az előbbiről már írtam is részletesebben.

kepek1.jpg

Arcápolás témakörben is volt szerencsém kipróbálni számos jó terméket, nekem ők a favoritjaim:

kepek1_2_.jpg

A Shiseido Ibuki krémje egyszerűen tökéletes a bőrömre, könnyű, gyorsan felszívódik és smink alá is remek. A Cattier bőrkiegyensúlyozó lemosó gélje is belopta magát a szívembe, minden reggelt vele indítok, ahogy az Avon Planet Spa fekete kaviáros szemkörnyékápolója is a napi rutinom részévé vált már egy ideje. Természetesen a szinte mindenre jó Egyptian Magic sem hiányozhat innen, ráadásul a hatalmas kiszerelésnek hála még mindig rengeteg van belőle :)

Test- és hajápolás témában elsőként az Avon marokkói argánolaj hajpakolását emelném ki, egy egész olcsó termék, és nagyon puhává és fényessé tette a hajam, úgyhogy bátran tudom ajánlani. Szintén Avon a csokis hidratáló testradír, aminek már az illatát is imádom, de egyébként is remek. Tavaly elég sok Bomb Cosmetics terméket is kipróbáltam, a kedvenceim a fürdősütik és a masszázsvaj, csodát tesznek a bőrrel, és az illatuk is mennyei.

untitled-1.jpg

Körömlakkok tekintetében szépen gyarapodott a készletem, nehéz is kiemelnem néhányat, hisz mind különleges számomra valamiért... de azért megpróbálom.

kepek4.jpg

A legkedvesebbek talán a gél hatású lakkok, az Estée Lauder klasszikusától az Avon gyorsan száradó és tartós darabjaiig. Nagyon megkedveltem még a Flormar matte, Satin matte és az OPI homok lakkjait is (a Tiffany Case árnyalatot különösen). De a Golden Rose Paris színváltós lakkját is imádom.

Most jöjjenek a smink termékek, ezek közül is az arcra való kedvenceim:

untitled-2.jpg

Alapozók közül a Paris Berlin-t használom a legszívesebben és a legtöbbször, hisz remekül fed és tartós. A mindennapokra talán kicsit sok, de a munkáim során nélkülözhetetlen. Minden korábbi korrektoromat kiütötte a MaqPro 10 árnyalatos Fard palettája, amúgy is imádom ezt a márkát, emlékszem, milyen örömujjongásban törtem ki, amikor bejött Magyarországra :) A bőrszínhez igazodó púdere is tökéletes, így mindkettő felkerült a listámra. Pirosítók közül általában a Coastal Scents 10-es palettájához nyúlok, hisz minden árnyalat van benne, ami kell, a kedvenc bronzosítóm pedig a Clarins kompakt duo-ja. Végül, de nem utolsó sorban pedig az egyik legjobb szemöldökceruzám sem hiányozhat innen, az Art Deco-s.

A szemre való sminkek közül nagy kedvenceim a Maybelline Color Tattoo-k, azok közül is leginkább az Eternal Gold árnyalat. A L'Oreal Color Infaillible Permanent Kaki egyszerűen gyönyörű, ezért is került be ide. Talán az egyik legjobb szempillaspirál, amit valaha próbáltam a Clinique High Impact, egyszerűen imádom. A kedvenc szemceruzám pedig a Bobbi Brown vízálló darabja.

kepek4_3_.jpg

 A Coastal Scents Revealed palettája végigkísérte az évemet, rengeteget használtam, szerintem nagyon jól sikerült darab, bár amióta betoppantak az életembe az Urban Decay paletták (Naked2 és NYC), azóta szinte csak azokkal sminkelek, így hiába viszonylag újak, mindenképp itt a helyük, mert óriási kedvencek lettek az első pillanattól.

Végül az ajkakról se feledkezzünk meg! Ápolás terén még mindig a Carmex viszi a pálmát, a munkák során mindig ezt használom.

kepek4_2_.jpg

Rúzsok tekintetében rengeteg kedvencem van, a matt darabokat különösen szeretem, az Avon ezen kollekciója úgy ahogy van szuper, nude rúzsban pedig még mindig veretlen a MAC Kinda Sexy-je. Méltán kapott helyet itt az Estée Lauder Pure Color rúzsa is, több árnyalatom is van (majd írok az újabbakról is), és mindet nagyon szeretem. A Rimmel Apocalips ajaklakkját pedig egyszerűen imádom, igaz, még nem használtam túl sokat, de egyértelműen itt a helye. Szájfények közül pedig a Victoria Secret Beauty Rush darabjait emelném ki, nagyon kellemes viselni őket.

Remélem, hogy találtatok számotokra is érdekes termékeket, és köszönöm, hogy velem tartottatok 2014-ben! Még több érdekességért látogassatok meg Facebook-on is!