Diorshow Eyecolor krémes szemfesték toll

Őszintén megvallom, már jó ideje pusztítom ezt a Dior terméket, és úgy gondoltam, mielőtt teljesen elfogy, azért itt is bemutatom.

$(KGrHqJHJEME91+M56,8BPhHRgM4Jg~~60_35.JPG

Letisztult, visszafogottan elegáns megjelenés jellemzi, egyszerűen jó érzés kézbe venni, a vastagsága is tökéletes, kényelmesen lehet vele dolgozni. Négy árnyalatban kapható, a színek a termékeken is látszódnak a Dior feliratnál:

 

dior-linquidshade.jpg

Tekerős megoldással működik, így jut a krémes festék az ecsetes fejbe, talán az egyetlen hátránya, hogy nehéz eltalálni egyből a tökéletes mennyiséget, persze a fokozatosság itt is remekül működik. Érdemes először kevesebbet kitekerni, majd ahogy fogy a festék, úgy pótolni.

Egy csíkot húzva ezzel a nagyon kellemes textúrájú, krémes festékkel, valahogy így néz ki:

01_3.png

Majd ez eldolgozva:

02_1.png

Ez egyébként a 327-es árnyalat, egy metálosan fénylő, halványzölddel színezett ezüst, szerintem nagyon szép, csak kár, hogy a ragyogás nagyobb hangsúlyt kap a színnél... Gyorsan szárad, finom, selymes tapintásúvá változik, és onnantól kezdve egyáltalán nem mászik el a helyéről, nagyon kellemes és tartós viselet. Elég sokáig elegendő is, bár nem ezt használom minden nap :)

Az ára már nem annyira kellemes, hisz egy high-end termékről van szó, akciótól függően 30-70 dollárért megvásárolható.

Én ajándékba kaptam, jó minőségű termék, de ha elfogy, nem hiszem, hogy rohanok majd a boltba pótolni. Pontszám: 5/4