BareFaced Beauty ásványi pirosító

A BareFaced Beauty egy angol, természetes alapanyagú, díjnyertes ásványi sminkmárka (természetesen állatokon sem tesztelték őket), melyhez érzékeny és problémás bőrűek is bátran nyúlhatnak, és immár nálunk is elérhető.

IMG_2148.JPG

A BareFaced Beauty Magyarország jóvoltából kipróbálhattam a pirosítójukat, Athena árnyalatban, mely egy szaténfényű barackos-rózsaszín darab, ami nagyon szerencsés választás, mert szinte mindenkinek jól áll.

Egy csavaros műanyag tégelyben kapjuk, átlátszó tetővel, így az árnyalatot is egyből láthatjuk.

IMG_2149.JPG

Kis lyukakon keresztül tudjuk adagolni a pirosítót (én a kupakjába szoktam kiütögetni belőle egy keveset, és onnan felvinni ecsettel), majd a rajta lévő műanyag lapot elforgatva félig vagy teljesen is lezárható, így bátran bedobhatjuk a táskánkba, biztosan nem fog semmi sem kiszóródik belőle, ez igen praktikus.

IMG_2157.JPG

Nagyon jól pigmentált, ez már kézre felvíve is egyből látszik, így egészen keveset kell csak belőle használni az arcunkra. Mivel a benne lévő csillámok árnyalata megegyezik a pigmentével, így igazán egységes végeredményt kapunk, nagyon szépen ragyog a bőrön.

IMG_2151.JPG

Az erőteljes fény, amit a kezemen láttok a pirosítót eldolgozva nagyon kellemessé szelidül, így senkit ne riasszon el, egyáltalán nem válik tőle az arc diszkógömbbé.

01_1.png

Nagyon könnyű vele dolgozni, és órákon át a helyén is marad, kellemes meglepetést okozva ezzel. Nekem nagyon megtetszett ez az üde, tavaszi árnyalat, úgyhogy bátran ajánlom nektek is. Pontszám: 5/5

Hét árnyalat közül választhattok, bármelyiket megvásárolhatjátok a Pixibox-nál vagy a Make Up Plaza oldalán 3.595 Ft-ért.

A terméket a BareFaced Beauty Magyarországtól kaptam tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolta.