Pirosító paletta a Coastal Scents-től

87_1109_nagy.jpg

Ha pirosításról van szó, általában a Coastal Scents 10-es palettájához nyúlok, hisz remek színeket sikerült összeválogatniuk, minden sminkhez jól használható, nálam alap darab. Találunk benne hideg és meleg árnyalatokat, matt és szatén fényű darabokat egyaránt. Mind jól pigmentáltak, por állagúak, könnyű velük dolgozni, és tartósak is.

A felső sor balról jobbra a karomon: antik rózsa, tejkaramell, babarózsa, rozsdanarancs és végül egy barnás bronzosító is helyet kapott benne.

pir02u.png

Természetesen az arcon nem kell ilyen intenzíven alkalmazni őket, csak így jobban tudtam érzékeltetni a színeket. A felső sor mindegyike visszafogottan, szaténosan ragyogó, a bronzerben pedig arany csillámokat találunk.

Az alsó sor szintén balról jobbra: rózsaszín, bézs-karamell, őszi rózsa, fukszia, kávébarna (ez utóbbi árnyékoláshoz is használható)

pir01u.png

Itt csak a második árnyalat szaténos, a többi matt (bár ez nem igazán látszódik a képen sajnos).

A MonumentalMakeup-nál és a Makeuplaza-nál itthon is beszerezhető. Nekem nagyon bevált, rengeteget használom, így a pontszám: 5/5

Ha inkább a krémes termékeket részesítitek előnyben, akkor egy Max Factor darabról olvashattok ITT, emellett pedig a legtöbb rúzst is használhatjátok e célra, próbáljátok ki először a kezeteken, és ha szépen el lehet dolgozni, akkor mehet is az orcátokra :)