Metal Mania Palette a Coastal Scents-től

IMG_1866u.jpg

Szintén a Black Friday-es szerzeményeim között volt ez a 88 színből álló Metal Mania paletta a Coastal Scents-től, amit már jó ideje készülök megmutatni nektek, és most végre sort kerítettem rá. A belsejében egy nagyobb tükör és két applikátor is helyet kapott (bár az utóbbiakat én nem használom, azért jól jöhet).

IMG_1901u.jpg

A festékek 1 Ft-os érme nagyságúak, ami kicsinek tűnhet, de domborúak, úgyhogy jó darabig biztosan ki fognak tartani, és így könnyedén elfér ez a rengeteg szín egy palettában. A neve alapján fémes árnyalatokat várunk és kapunk, a swatch-okból azonban látni fogjátok, hogy vannak igazán metálosan fénylő színek, de ezek mellett  helyet kaptak finomabb finish-ű darabok is, melyeket inkább neveznék gyöngyházasnak vagy selyemfényűnek. Színek tekintetében inkább föld színeket találunk egy-két élénkebb darabbal megspékelve, de igazán csodás sminkeket lehet belőle kreálni, és tartósak is.

IMG_1867u.jpg

A festékek nagyon jól pigmentáltak, egy színt találtam csak, ami gyengébben teljesített, de azt hiszem, hogy a 88-ból ez nem olyan rossz arány. Van néhány árnyalat, aminél ránézésre más színt vártam, mint ami végül lett belőle, ezért is jó előtte a kezünkön ellenőrizni, és nem egyből a szemhéjra felvinni.

És akkor most jöjjenek a swatch-ok, mindenféle alap nélkül láthatjátok a kezemen, balról-jobbra oszloponként mutatom be őket, azon belül is fentről lefelé láthatjátok a színeket szép sorban.

1. oszlop:

1.png

2. oszlop:

2_1.png

3. oszlop:

3_1.png

4. oszlop:

4_1.png

5. oszlop:

5_1.png

6. oszlop:

Itt jön a gyengécske darab, a harmadik szín a sorban, de ennyi azt hiszem belefér.

6_1.png

7. oszlop:

7_1.png

8. oszlop:

8_1.png

9. oszlop:

9_1.png

10. oszlop:

10_1.png

11. oszlop:

11_2.png

 Nos, hogy tetszik? Én nagyon megszerettem ezt a palettát is, úgyhogy csak ajánlani tudom. Pontszám: 5/5

Amennyiben szeretnétek beszerezni, a MonumentalMakeup-nál és a Make Up Plaza-nál itthon is elérhető.