Rendszerezzünk!

Bár sminkcuccokból sosem elég, hisz mindig feltűnik egy 'must have' darab valamelyik kollekcióban, elég hamar el lehet jutni odáig, hogy rendszereznünk kell eme féltett kincseinket, megkönnyítve a reggeli készülődést, hogy ne a kotorászással menjen el az idő, mert a megálmodott rúzs bújócskát játszik velünk.

Az Ebay-en nézegettem erre speciális tárolókat, gondoltam megosztom veletek is, de természetesen nem kell onnan megrendelni, inkább csak ötletadónak szánom.

$T2eC16JHJGIE9nnWph6PBREF+P364Q~~60_57.JPG

Számos műanyag darabra bukkantam, hasonlót érdemes egyébként az 1 eurós vagy kínai boltokban az ékszer vagy ceruzatartók között, illetve a papír-írószer üzletekben keresgélni.

$T2eC16RHJIcFHNo6kBG+BS(fJEQfhQ~~60_12.JPGErről a darabról elsőre a cukor, meg kávétartók jutottak eszembe, ilyet is lehet bárhol találni, apróbb krémeknek, rúzsoknak jó választás lehet.

$_1211.JPGEgy dizájnosabb fogkefe tartóból így lesz ecsettartó :) A  drogériák polcain, na meg persze otthon is érdemes más szemmel körbenézni, kincsekre bukkanhatunk, vagy kis kézügyességgel gyárthatunk is valami hasonlót például egy befőttes üvegből.

 

$_12.JPGHa már úgyis papírboltban járunk, érdemes a karton iratrendezőkre is vetni egy pillantást, mert remek paletta-tartó válhat belőlük. A szemceruzák tárolására pedig akár egy tolltartót is választhatunk.

$_3.JPG

$_57.JPG

Textil rendezők közül is mazsolázhatunk, hatalmas a választék.

$_121.JPGÉs maradhatunk persze a hagyományosabb pipere-táskáknál is.

$_122.JPG

$(KGrHqN,!q8FJTy,U76LBSYMTqse5g~~60_3.JPG

Nem hagyhatom ki a forgathatós tartókat sem. Valahol egy édességkínálón láttam így felpakolva a sminktermékeket, tehát csak a fantázia szabhat határt a rendszerezésünknek.

És természetesen hódít a mágnestábla is, ami dekorációnak sem utolsó, íme:

91620173639351786Sj4wXIlIc.jpg

Ha még szeretnétek pár ötletet látni, akkor nézzétek meg Huda Beauty bejegyzését, számos kreatív ötlet közül csemegézhettek.