Givenchy - Ange ou Démon EDP

A kedvenc parfümömet szeretném nektek bemutatni, a Givenchy Ange ou Démon EDP-jét, ami már hónapok óta vezeti a képzeletbeli ranglistámat. Ez azért is meglepő, mert rengeteg parfümöm van, és korábban mindig a hangulatomnak megfelelően használtam és váltogattam őket, de amióta ez az illat belépett az életembe, automatikusan nyúlok érte minden alkalommal. Már a neve is meggyőző, hisz a démoni sötétség és az angyali ártatlanság találkozásából csakis valami izgalmas dolog születhet...

angeoudemon_mariedevillepin.jpg

Az üveggel már megvett magának, annyira jól passzol az egész koncepcióhoz ez a színátmenetes megoldás, a formáról nem is beszélve.

61204W__37327.jpg

Az illata elegáns virágos-keleties, az alapját a vanília adja, de szerencsére nem ez a meghatározó, különben aligha lenne a kedvencem (nem igazán bírom elviselni magamon az édes illatokat). Emellett tonkabab, tölgy és paliszanderfa, sáfrány, mandarin, kakukkfű, orchidea, ylang-ylang és liliom teszi számomra varázslatossá ezt az egyveleget.

Ahogy a véleményeket olvasgattam róla, láttam, hogy meglehetősen megosztó parfüm, aminek örülök, mert így legalább ritkán találkozok vele másokon :) Valóban nem egy klasszikus, mindenkihez passzoló illat (ahogy egyébként a legtöbb parfüm sem), de nem is várom tőle, megelégszem annyival, hogy hozzám tökéletesen illik :)

A 100ml EDP ára 17.000 Ft körül van, és nálam a pontszám: 5/5*.