Évszak típusok – Ősz

A Nyár típus kielemzése után az Ősz lányait mutatom be nektek. 

Erőteljes haj- és szemszínüknek köszönhetően általában sminkre sincs szükségük, hogy jól nézzenek ki. Igazán szerencsések, emellett pedig igazi átváltozó művészek.

Bőr: meleg alaptónusú, beige, olíva vagy sárgás árnyalatú. Ha vannak szeplőik, azok inkább vörösesek.

Haj: lehet vörös vagy sötétszőkétől gesztenyebarnáig bármilyen árnyalat arany vagy vöröses csillogással megbolondítva.

Szem: a szemük vonzza leginkább a tekintetet, mely lehet a közép kéktől az olíva zöldön át a sötétbarnáig bármilyen árnyalatú, és sokszor aranyszínű csillogás teszi őket még különlegesebbé.

Összességében a földszínek a legelőnyösebbek számukra, így bátran viselhetnek drapp, kávébarnás, bordós, arany, bronz, narancsos, sötétzöld, olíva árnyalatokat.

Ősz-Tél altípus: általában sötét a szemük és a hajuk, így a meleg, sötét árnyalatok a legideálisabbak számukra, és ezek minden mennyiségben jöhetnek, akár egyszerre is. Bátran válogathatnak még a barna, smaragd, mustársárga, türkiz, paradicsom piros árnyalatok közül. Az arany pedig remek kiegészítő mindezek mellé. Hírességek közül ezt a típust képviseli pl. Natalie Portman.

2 natalie portman wallpaper.jpg

Ősz-Nyár altípus: színeik finomak és kicsit füstösek. A sötét, hideg árnyalatokat érdemes kerülni. Ha élénkebb színt szeretnének, akkor a piros, bronz, sárga és narancssárga árnyalatai között érdemes keresgélni. E csoportba tartozik pl. Kim Raver is.

936full-kim-raver.jpg

Ősz-Tavasz altípus: a színei olyanok, mint az őszi erdő árnyalatai. A hűvös kékes, lilás, rózsaszínes árnyalatokat érdemes kerülni, mert sápaszthatnak, helyette inkább élénk, meleg tónusokat válasszunk. A már említett föld színeken kívül a pirosas, narancsos árnyalatok, a telt mélykék és az arany lehet a nyerő választás. E típusba sorolható pl. Marcia Cross is.   

Marcia-Cross-marcia-cross-32713288-2550-3491.jpg