Catrice mono szemhéjpúderek

Bár nincs belőle túl sok (még...), de azok mind beváltak, így most bemutatom nektek a Catrice monoimat. Kezdjük a csomagolással. Egyszerű, szögletes, műanyag tokosak, de nagyon szeretem, hogy egymás tetejére lehet őket pakolni, tárolás szempontjából igen praktikus.

IMG_1266.JPG

IMG_1267.JPG

Nézzük őket egyenként!

Az egyik a limitált kiadású Neo Geisha Planet Tokyo árnyalata, ami egy nagyon finom, szinte már krémes szemhéjpúder, gyönyörű zöld árnyalatban. Emellett nagyon tetszik ez a kis nyomott mintás kivitelezése is, szerintem nagyon jópofa. A kezemen alap nélkül látjátok:

IMG_0974.JPG

A másik három közül az abszolut kedvencem a C'mon Chameleon!, mely nevéhez hűen igazi kaméleon :) A színe barnás-szürkés-zöldes-kékes árnyalat, igazán gyönyörű. Emellett pedig megtévesztésig hasonlít a MAC Club szemhéjpúderére vagy a Blue Brown pigmentjére, úgyhogy kihagyhatatlan vétel volt.

A másik nagy kedvencem az Oh, It's Toffeful! A színe barna-bézs-bronz-arany körül mozog. Akárcsak a Chameleon, ez is metálosan fényes finishű.

A harmadik a Bonnie&Cloud (nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom ezeket a neveket :)), mely egy szép, enyhén selyemfényű égkék szín. A négy közül ez a legkevésbé pigmentált, de alappal remekül helyt áll.

Így néznek ki a kezemen sorban balról jobbra (alap nélkül egy rétegben), az utolsó a Neo Geisha elsőként bemutatott zöld árnyalata:

Catrice2.png

A festékek 2 g-osak, az áruk 1000 Ft alatt mozog. Mint láthattátok élénk színűek és jól pigmentáltak, csak minimálisan poroznak (ennyi még belefér), könnyű satírozni őket, úgyhogy a pontszámom: 5/5