MAC Face and Body alapozó

Nem tartozom a MAC mániások csoportjába, de szeretnék bemutatni nektek egy nagyon jó terméket, mely tökéletes választás lehet a mindennapokra. Egy könnyű (meglehetősen híg) folyékony alapozóról van szó, amivel nagyon szépen és könnyedén lehet dolgozni.

IMG_0904.JPG

120ml-es kiszerelésben kapható, így nagyon sokáig elég.

Műanyag, könnyen kezelhető, csőrös flakonban kapjuk. Használat előtt mindig fel kell rázni. Ezt érdemes lecsavart kupakkal a lyukat befogva megtenni, hogy az alapozó ne a kupakban kössön ki…

A fedése egyáltalán nem erős, valamennyire építhető, de azért elég gyenge, így biztosan nem lesz maszk hatású az arcunkon, és a mindennapokra nem is kell ennél több. A problémás részekre korrektort ugyanúgy lehet alkalmazni, de komolyabb bőrproblémáknál nem ez a legideálisabb termék. A felvitel után folyamatosan mattul, a finishe igazán természetesen fénylő és egységes lesz (de nem matt). És tulajdonképpen ez a termék erőssége. Olyan, mintha nem viselnél sminket, mégis csodássá varázsolja az arc felületét.

Arcra és testre egyaránt alkalmazható. Ápoló és hidratáló összetevőket tartalmaz, így száraz, érzékeny bőrűeknek is remek választás, de zsírosabb bőrről sem folyik le, csak fixálni kell.

13 árnyalatban elérhető, és két típussal találkozunk. A bőrünknek megfelelően keresgélhetünk, a C jelöli a sárgásabb, az N pedig a rózsaszínesebb vonalat, míg számok tekintetében az egyes a legvilágosabb.

Nekem egy C2 és egy C6 árnyalat van, amiből minden bőrszínre ki tudom keverni a megfelelő árnyalatot. Megróbálom a kezemen megmutatni a különbséget, bár nem túl jók a képek sajnos. A felső sor a C2, az alsó a C6.

FandB.jpg

Próbáljátok ki, ha lehetőségetek van rá :)

Pontszám: 5/5