ReYa Arte

2017\04\22

Essence LE: Next stop summer

Sebesen közeledik a nyár, mi sem mutatja ezt jobban, mint az egyes márkák vakációs trendkiadásai. Ebben a bejegyzésben az Essence "Next stop summer" darabjait láthatjátok.

header_essence_pm_next_stop_summer_2017_1486999894.jpg

More:

Essence

2017\03\14

Maybelline 24K Nudes paletta - teszt

A Maybelline 24Karat Nudes palettájára nagyon kíváncsi voltam, pedig a korábbi Nude palettákból egyet sem vettem meg, mert bár nagyon jól kihasználható daraboknak tűntek, csodás színösszeállításokkal, valahogy élőben mégsem győztek meg... Ebből a palettából nem volt kint teszter, így teljesen zsákbamacska volt, de gondoltam hátha az ígért új formula meghozza a várt áttörést, teszek vele egy próbát... Az érzéseim meglehetősen vegyesek, ha kíváncsiak vagytok a palettára, olvassatok tovább!

img_20170314_145854.jpg

More:

teszt swatch szemfesték paletta Maybelline 24Karat Nudes

2017\02\20

Catrice haul - újdonságok és limitált kiadású darabok

Rengeteg Catrice újdonság került a drogériák polcaira a szortiment frissítésnek köszönhetően, valamint nagyjából egyidőben két limitált kiadás is kijött, a Pulse of Purism és a Prét-A-Lumiére. Ezekből válogattam néhány izgalmasnak tűnő terméket, nézzétek meg a videót és a képeket!

More:

limited edition limitált kiadás Catrice LE

2017\01\30

Így bronzosíts a természetes napcsókolta hatásért

Imádom a bronzosítókat, mániákusan :) Egyszerűen fantasztikus, ahogy egy laza mozdulattal életet lehelnek egy sápadt arcba. Nagyon ritkán készítek olyan sminket, amikor nem vetem be - még ha nem is látható konkrétan, hogy ott van, akkor is sokkal egészségesebb összképet kapunk, ami főleg ilyenkor télen jön jól, hisz nem olyan könnyű természetes módon begyűjteni ezt a napcsókolta hatást
A lehető legtermészetesebb végeredményért egy 3 másodperces módszert mutatok nektek a videóban - csak néhány laza kézmozdulat az egész, próbáljátok ki!

Még több videóért iratkozzatok fel a csatornára! :)

sminkelés bronzosítás

2017\01\23

Így kontúrozz természetesen

Ha jól emlékszem, Wayne Goss mondta valamelyik videójában, hogy manapság már minden hetero férfi is tudja, mit jelent a kontúrozás, mert annyira feltűnő a lányok arcán, nem lehet nem észrevenni. Ezt lehet szeretni vagy nem szeretni, kétségtelenül nagy divat, de kontúrozni sem csak egyféleképpen lehet - szerencsére, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő módszert.
Én a finom arcformálást szeretem, amikor a kontúrozás észrevétlen marad, csak a harmónikus végeredmény látható. Úgy szépíteni, hogy nem vesznek el közben az egyedi vonások, és nem is szívesen öregítem 5-10 évvel a modelleket, ami sok esetben egyenes következménye a felpakolt iszonyú mennyiségű sminknek. A mai (és a következő) videóban erről beszélek picit részletesebben, megtudhatjátok, én hogyan alkalmazom ezt a technikát, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a termékválasztásnál, és hogyan használhatjátok úgy ezt a remek módszert, hogy hordható legyen a mindennapokban. Remélem hasznosnak találjátok, és ne felejtsetek el feliratkozni sem! :)
Ti hogy álltok egyébként ezzel az egyen-kontúrozás-őrülettel? Love or Hate? :)

video tippek sminkelés kontúrozás

2017\01\19

Drogériás szerzemények

Az elmúlt napokban rábukkantam néhány érdekességre, amiket tesztelésre érdemesnek találtam, ezekről láthattok swatchokat, illetve Youtube-on is megnézhetitek őket, ha ti is próbáltátok már valamelyiket, számoljatok be róla!

Végre eljutottam a Mammut2-ben lévő Rossmannba, ahol P2, RdL és Bronx Colors állvány is van, így néhány termékkel itt is gazdagodtam.

Kezdjük a Bronx Colors termékekkel. Egy mono szemfestékre esett a választásom, Amethyst árnyalatban, mely egy gyönyörűen irizáló kékes-lilás szín, valamint egy narancssárga korrektort választottam még a szem alatti sötét karikákra - nagyon krémes, jól eldolgozható, minimális mennyiség is elég belőle és nem ül bele a ráncokba.

More:

drogériás

2016\11\17

Lip Monthly - egy remek beauty-box az ajakkencék szerelmeseinek

Egy nagyon cuki kis beauty-boxot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani - ha még nem ismeritek, mely az ajakkencék szerelmeseinek lehet igazán érdekes. Minden hónapban egy helyes kis nesszeszerben érkeznek a teljes kiszerelésű termékek (4-5 darab), ráadásul olyan márkák, amik Amerikában népszerűek, de mi nem nagyon ismerhetjük őket.

A Lip Monthly ára 12,95$, plusz 4$ a szálltás az USA-n kívülre, de az első csomagot féláron tudjátok megvenni.

Van lehetőség egyetlen hónapra is feliratkozni, én is ezt tettem, így most várom a novemberi csomagomat, ami már úton van. Egy ajakceruza és egy rúzs színét ki lehetett ráadásul választani, így biztosan olyat kapok, amilyet szeretnék, nem random árnyalatot mindenből, az ajakceruza ráadásul egy OFRA Cosmetics Laboratories termék, ami önmagában többet ér, mint amit a csomagért összesen fizettem, minden más csak ráadás lesz
Ha tennétek egy próbát vele, akkor kattintsatok a linkre, és regisztráljatok a decemberi kis csomagra. December 1. körül vonják le a 6,5$-t, utána pár napig tudjátok személyre szabni a csomagotokat, hogy a választható termékeknél miből milyen árnyalatot szeretnétek, majd december közepén vonják le a 4$ szállítási költséget, és postázzák a termékeket. Én izgatottan várom már...

rúzs Lip Monthly beauty-box