ReYa Arte

2017\06\27

Essence Next Stop Summer LE Airbrush Bronze & Glow Face and Body

Az Essence Next Stop Summer trendkiadásában (a teljes kollekcióról régebben már olvashattatok a blogon) volt még egy érdekes termék, méghozzá a bronzosító és ragyogást adó airbrush - arcra és testre egyaránt használható, mely meglepően nagy kiszerelés a maga 150 ml-ével. Természetesen kipróbáltam a tesztert, és készítettem is egy fél perces videót, hogy lássátok a ragyogást, mely igencsak szembetűnő. Nekem picit túl sok is, így maradt a polcon, de ha extra ragyogásra vágytok így nyáron, nézzétek meg! Az összetevő lista első helyén sajnos az alkohol áll, így erre érzékenyek az arcukon csak óvatosan használják!

airbrush bronzosító Essence LE

2017\03\14

Maybelline 24K Nudes paletta - teszt

A Maybelline 24Karat Nudes palettájára nagyon kíváncsi voltam, pedig a korábbi Nude palettákból egyet sem vettem meg, mert bár nagyon jól kihasználható daraboknak tűntek, csodás színösszeállításokkal, valahogy élőben mégsem győztek meg... Ebből a palettából nem volt kint teszter, így teljesen zsákbamacska volt, de gondoltam hátha az ígért új formula meghozza a várt áttörést, teszek vele egy próbát... Az érzéseim meglehetősen vegyesek, ha kíváncsiak vagytok a palettára, olvassatok tovább!

img_20170314_145854.jpg

More:

teszt swatch szemfesték paletta Maybelline 24Karat Nudes

2017\02\20

Catrice haul - újdonságok és limitált kiadású darabok

Rengeteg Catrice újdonság került a drogériák polcaira a szortiment frissítésnek köszönhetően, valamint nagyjából egyidőben két limitált kiadás is kijött, a Pulse of Purism és a Prét-A-Lumiére. Ezekből válogattam néhány izgalmasnak tűnő terméket, nézzétek meg a videót és a képeket!

More:

limited edition limitált kiadás Catrice LE

2017\01\30

Így bronzosíts a természetes napcsókolta hatásért

Imádom a bronzosítókat, mániákusan :) Egyszerűen fantasztikus, ahogy egy laza mozdulattal életet lehelnek egy sápadt arcba. Nagyon ritkán készítek olyan sminket, amikor nem vetem be - még ha nem is látható konkrétan, hogy ott van, akkor is sokkal egészségesebb összképet kapunk, ami főleg ilyenkor télen jön jól, hisz nem olyan könnyű természetes módon begyűjteni ezt a napcsókolta hatást
A lehető legtermészetesebb végeredményért egy 3 másodperces módszert mutatok nektek a videóban - csak néhány laza kézmozdulat az egész, próbáljátok ki!

Még több videóért iratkozzatok fel a csatornára! :)

sminkelés bronzosítás

2017\01\23

Így kontúrozz természetesen

Ha jól emlékszem, Wayne Goss mondta valamelyik videójában, hogy manapság már minden hetero férfi is tudja, mit jelent a kontúrozás, mert annyira feltűnő a lányok arcán, nem lehet nem észrevenni. Ezt lehet szeretni vagy nem szeretni, kétségtelenül nagy divat, de kontúrozni sem csak egyféleképpen lehet - szerencsére, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő módszert.
Én a finom arcformálást szeretem, amikor a kontúrozás észrevétlen marad, csak a harmónikus végeredmény látható. Úgy szépíteni, hogy nem vesznek el közben az egyedi vonások, és nem is szívesen öregítem 5-10 évvel a modelleket, ami sok esetben egyenes következménye a felpakolt iszonyú mennyiségű sminknek. A mai (és a következő) videóban erről beszélek picit részletesebben, megtudhatjátok, én hogyan alkalmazom ezt a technikát, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a termékválasztásnál, és hogyan használhatjátok úgy ezt a remek módszert, hogy hordható legyen a mindennapokban. Remélem hasznosnak találjátok, és ne felejtsetek el feliratkozni sem! :)
Ti hogy álltok egyébként ezzel az egyen-kontúrozás-őrülettel? Love or Hate? :)

video tippek sminkelés kontúrozás