ReYa Arte

2017\07\16

Merz Spezial maszk arany-szemcsékkel a ragyogó bőrért

A Merz Spezial maszkokat talán nem kell bemutatnom, a német márka 50 éve igyekszik minden bőrtípusnak megfelelő termékeket készíteni, kedvező áron. Egy újdonságba futottam bele, mely hyaluronsavval és apró arany-szemcsékkel varázsol ragyogó arcbőrt - és tényleg. Egy sűrűbb állagú, mégis nagyon könnyen kenhető, kellemes illatú krémet találunk a tasakban (1 adag nálam 2-3 használatra is elegendő). Felvíve a bőrre, 10-15 percig hatni hagyjuk, majd le lehet törölni vagy még jobban belemasszírozni, ki hogyan szeretné, én az előbbit választottam, igaz közel egy órát hatni hagytam, mert teljesen megfeledkeztem róla, hogy rajtam van. Éreztem, hogy szép selymessé tette az arcom, de a meglepetés másnap reggel érkezett, ugyanis tényleg nagyon szépen hidratálta a bőröm, nem volt fakó, pont úgy néztem ki, mint amikor egy könnyű krémet frissen felviszek. Tényleg van egy kis aranyló fénye, na nem olyan szembetűnő, egyszerűen csak sokkal egészségesebb, üdébb megjelenést ad. Ez a dupla csomag 1,25 Euro volt, tehát kb. 400 Ft, ha nem ismeritek, vagy szeretitek a lemosást nem igyénlő maszkokat, tegyetek vele egy próbát!

teszt arcmaszk Merz

2017\06\27

Essence Next Stop Summer LE Airbrush Bronze & Glow Face and Body

Az Essence Next Stop Summer trendkiadásában (a teljes kollekcióról régebben már olvashattatok a blogon) volt még egy érdekes termék, méghozzá a bronzosító és ragyogást adó airbrush - arcra és testre egyaránt használható, mely meglepően nagy kiszerelés a maga 150 ml-ével. Természetesen kipróbáltam a tesztert, és készítettem is egy fél perces videót, hogy lássátok a ragyogást, mely igencsak szembetűnő. Nekem picit túl sok is, így maradt a polcon, de ha extra ragyogásra vágytok így nyáron, nézzétek meg! Az összetevő lista első helyén sajnos az alkohol áll, így erre érzékenyek az arcukon csak óvatosan használják!

airbrush bronzosító Essence LE

2017\03\14

Maybelline 24K Nudes paletta - teszt

A Maybelline 24Karat Nudes palettájára nagyon kíváncsi voltam, pedig a korábbi Nude palettákból egyet sem vettem meg, mert bár nagyon jól kihasználható daraboknak tűntek, csodás színösszeállításokkal, valahogy élőben mégsem győztek meg... Ebből a palettából nem volt kint teszter, így teljesen zsákbamacska volt, de gondoltam hátha az ígért új formula meghozza a várt áttörést, teszek vele egy próbát... Az érzéseim meglehetősen vegyesek, ha kíváncsiak vagytok a palettára, olvassatok tovább!

img_20170314_145854.jpg

More:

teszt swatch szemfesték paletta Maybelline 24Karat Nudes