ReYa Arte

2017\09\22

Színkorrekcióval a bőrhibák ellen és egy remek Kiko paletta

A különböző színű bőrproblémák elleni harcban egy megfelelő minőségű színes korrektor-paletta a legjobb fegyver, amit bevethetünk. A mai bejegyzésben egy olyan terméket láthattok, amit már hetek óta napi szinten használok, és ki merem jelenteni, hogy ár-érték arányban az egyik legjobb választás, nem egy high-end terméket utasított maga mögé.

De kezdjük azzal, hogy mi is az a színkorrekció és hogyan lehet jól használni.

color-wheel.jpg

More:

teszt korrektor kiko

2017\07\16

Merz Spezial maszk arany-szemcsékkel a ragyogó bőrért

A Merz Spezial maszkokat talán nem kell bemutatnom, a német márka 50 éve igyekszik minden bőrtípusnak megfelelő termékeket készíteni, kedvező áron. Egy újdonságba futottam bele, mely hyaluronsavval és apró arany-szemcsékkel varázsol ragyogó arcbőrt - és tényleg. Egy sűrűbb állagú, mégis nagyon könnyen kenhető, kellemes illatú krémet találunk a tasakban (1 adag nálam 2-3 használatra is elegendő). Felvíve a bőrre, 10-15 percig hatni hagyjuk, majd le lehet törölni vagy még jobban belemasszírozni, ki hogyan szeretné, én az előbbit választottam, igaz közel egy órát hatni hagytam, mert teljesen megfeledkeztem róla, hogy rajtam van. Éreztem, hogy szép selymessé tette az arcom, de a meglepetés másnap reggel érkezett, ugyanis tényleg nagyon szépen hidratálta a bőröm, nem volt fakó, pont úgy néztem ki, mint amikor egy könnyű krémet frissen felviszek. Tényleg van egy kis aranyló fénye, na nem olyan szembetűnő, egyszerűen csak sokkal egészségesebb, üdébb megjelenést ad. Ez a dupla csomag 1,25 Euro volt, tehát kb. 400 Ft, ha nem ismeritek, vagy szeretitek a lemosást nem igyénlő maszkokat, tegyetek vele egy próbát!

teszt arcmaszk Merz

2017\06\27

Essence Next Stop Summer LE Airbrush Bronze & Glow Face and Body

Az Essence Next Stop Summer trendkiadásában (a teljes kollekcióról régebben már olvashattatok a blogon) volt még egy érdekes termék, méghozzá a bronzosító és ragyogást adó airbrush - arcra és testre egyaránt használható, mely meglepően nagy kiszerelés a maga 150 ml-ével. Természetesen kipróbáltam a tesztert, és készítettem is egy fél perces videót, hogy lássátok a ragyogást, mely igencsak szembetűnő. Nekem picit túl sok is, így maradt a polcon, de ha extra ragyogásra vágytok így nyáron, nézzétek meg! Az összetevő lista első helyén sajnos az alkohol áll, így erre érzékenyek az arcukon csak óvatosan használják!

airbrush bronzosító Essence LE

süti beállítások módosítása