Catrice Ombre fedőlakk

Ahogy eljutott hozzám a hír, hogy van egy ilyen körömlakkja a Catrice-nek, azonnal éreztem, hogy ezt nem hagyhatom ki, így a tegnapi drogériás vásárláskor egész véletlenül belepottyant a kosaramba... :)

Catr_OmbreTopCoat_abwicklg.jpg Egy bordós színezetű áttetsző fedőlakkról van szó, mely a világos körömlakkokat egy-egy árnyalattal elmélyíti. Természetesen minél több réteget viszünk fel, annál sötétebb lesz a végeredmény. Nagyon gyorsan szárad, ami remek, hisz nem kell órákat eltölteni a lakkozással.

És akkor lássuk, mit alkottam és hogyan :)

Első lépésként felvittem egy rétegben minden körmömre az alap színt nyújtó lakkot, ami ez esetben egy Maybelline barackos rózsás árnyalat volt. Megvártam, míg tökéletesen megszáradt, majd jöhetett az Ombre lakk debütálása. A hüvelykujjamat kihagytam (hisz a cél az volt, hogy a kisujjam felé sötétedjen a lakk), a többi egy-egy vastagabb réteg fedőlakkot kapott. Vártam pár másodpercet, hogy száradjon, majd megismételtem a műveletet, de most már a mutatóujjam is kimaradt. Így folytattam, végül már csak a kisujjamra került egy-egy utolsó réteg, hogy még sötétebb legyen. És kész is :) Az eredmény pedig itt látható: 

Nos, amint látjátok, a lakk végzi a dolgát, fokozatosan sötétedő körmöket kaptam, bár lehetne egy kicsit intenzívebb is. Ha valaki ennél sötétebb végeredményt szeretne, nyugodtan megduplázhatja a rétegeket, legközelebb én is meg fogom. Összességében nekem nagyon tetszik, ráadásul egyszerűen használható, gyorsan szárad, és könnyedén feldobhatjuk vele a körmöket. Néhányan panaszkodtak rá, hogy csíkozódik, én ilyet nem tapasztaltam. Ha elegendő fedőlakkot visztek fel, akkor szerintem nem maszatolja el az alatta lévő réteget.

Ára: 949 Ft.

Nekem tetszik, nem bántam meg, hogy megvettem, de lehetne picit erőteljesebb, úgyhogy pontszám: 5/4

Ha több sminket, körmöt szeretnétek látni, tartsatok velem Facebook-on is :)