Avon Diamonds szemceruza

Már egy ideje használom az Avon Diamonds szemceruzámat, gondoltam itt is bemutatom végre. Hat gyémántosan csillogó színben elérhető, nekem a Smokey Diamond van meg közülük, amely egy ólomszürke árnyalat.

avon-glimmersticks-eye-liner-black-ice-en.jpg

IMG_1164.JPG

Itt is az egyébként nagyon praktikus tekerős megoldással találkozunk, hisz így nem kell faragni, csak sajnos hajlamos magát használat közben ki-be tekergetni, ami miatt némi odafigyelést igényel. Kellemesen puha állagú, könnyű vele dolgozni, emellett gyorsan szárad és rögzül, utána már csak kopik, de nem maszatolódik el.

A felvitel után közvetlenül még el is lehet satírozni, tehát akár a teljes szemhéjra is felvihető alapnak (de gyorsan kell dolgozni vele), de ha eyeliner-ként használjuk (amire eredetileg való), akkor is érdemes egy kicsit a felületét egy vékony lapos (pl. árnyékoló) ecsettel átdolgozni, mert a ragyogás így fokozható.

A kezemen láthatjátok vonalban felrajzolva, kicsit a felületet átsatírozva és végül teljesen elmaszatolva.

avon-glimmersticks.jpg

Egy brit blogger oldalán találtam swatchokat mind a 6 árnyalatról, így láthatjátok a többi színt is balról jobbra: Twilight Sparkle, Black Ice, Brown Sugar, Sugar Plum, Emerald Glow és végül a Smokey Diamond.

IMAG0033.jpg


A Brown Sugar-t volt szerencsém még kipróbálni, de az nem győzött meg, mert nem érvényesültek benne igazán a csillámok. Talán a fenti képen is látszik, hogy nem annyira ragyogó, mint a többi. A Smokey Diamond  viszont bevált, és azt hiszem be kellene szereznem egy Twilight Sparkle-t is. :)

Normál áron 1330 Ft-ért juthatunk hozzá, de akciósan kb. 800 Ft-ért elérhető. Pontszám: 5/5